Хитовата комедията на режисьора Теди Москов Редки тъпанари“  с цяла

...
Хитовата комедията на режисьора Теди Москов Редки тъпанари“  с цяла
Коментари Харесай

Комедията „Редки тъпанари“ гостува на Пловдив

Хитовата комедията на режисьора Теди Москов „ Редки тъпанари “  с цяла плеяда звездни артисти гостува в Пловдив в Панорама на комедиите „ Завеса под звездите “ на 1 септември в лятно кино Орфей от 20:30 часа.

Поради огромния интерес, спектакълът ще се играе и на 2 септември в Дом на културата „ Борис Христов “ от 19 часа .

Мая Новоселска, Александър Сано, Явор Бахаров, Робърт Янакиев вземат участие в театралната версия на кино лентата на Марио Моничели „ Неизвестни причинители “. Сюжетът е мощно комедиен и разкрива трогателните опити на група пишман крадци да оберат една заложна къща. Те са фрапиращо непрофесионални и безусловно несъответствуващи за закононарушението, с което са се нагърбили. Бандата им се състои от несръчен състезател, провалил се юрист, уволнен кино оператор, некадърен сицилиански мафиот и жених, захванал се да краде в деня на сватбата си. Паралелно с кражбата се раждат и две любовни истории. Ражда се и „ закононарушението на века “.  В комедията а-ла „ Улицата “ вземат участие още Дайана Михайлов, Ясена Господинова, Петя Венелинова, Александър Узунов, Ивайло Спасимиров.

Билети се продават на билетните каси в Пловдив, онлайн на eventim.bg и в grabo.bg.

Панорама на комедиите „ Завеса под звездите “ се реализира с поддръжката на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2022 година.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР